Das Physikalische Kolloquium startet am 10.10.2019 ins Wintersemester +++ The Physical Colloquium starts into the winter semester on the 10th of October

Die Dozenten der Physik laden alle Interessierten herzlich ein. Das Kolloquium findet - wenn nicht anders angegeben - am Donnerstag um 16:15 im Hörsaal A1 statt. Es schließt sich eine zwanglose Nachsitzung an (Programm)

+++

The University lecturer kindly invites all interested persons. The colloquium takes place on Thursday at 16:15 at lecture hall A1 - if there is nothing else announced. There will be an optional post-lecture meeting following the colloquium (programme)

Gruppenleitung

Prof. Dr. Jörg Lindner